7079
Fotoslid3
Fotoslid
trtr
Fotoslid5
Fotoslid4
1231231
previous arrow
next arrow

Mjeshtri

Klienti dhe Mjeshtri janë elementet më të rëndësishëm për të arritur perfeksionin:bukuria e kostumeve të personalizuara bespoke. Njësoj si një
kimist i cili transformon metalin në flori, Mjeshtri transformon një element në
një kostum 3 Dimensional. Një element i papërpunuar, në një punim i cili do të
ndryshojë pronarin.

Satoria

Në Sartorinë Tirana Bespoke,  klienti do të arrijë të realizojë idenë e tij të elegances. 

EKSPERIENCA BESPOKE

“Kostumi duhet të reflektojë personalitetin e atij që e vesh”. Pavarësisht profesionit tuaj, eleganca e shprehur nëpërmjet kostumit do të bëhet pjesë e qënies tuaj.

40449314_2185872885016142_5077446256419143680_o.jpg
13116122_1714259775510791_7146095935411278821_o.jpg
Untitled-3
sartoria
1024
kjkjk
previous arrow
next arrow