Atelieria
Atelieria1
Atelieria2
Fotoslid1
Atelieria3
previous arrow
next arrow

Atelieria

Një skenë elegance

Vendi ku orchestra e artizanatëve, e direktuar nga aftësitë e Mjeshtrit dhe dëshira e Klientit, kompozon simfoninë e stilit.

Një dhomë ndenieje ku çdo klient elegant ndihet në shtëpi. Në zemrën e kryeqytetit të Shqipërisë, Klienti ndihmohet që prej zgjedhjes së copës dhe çdo elementi tjetër të veshjes së tij.

Çdo detaj i Sartorisë është krijuar në dy këndvështrime: fillimisht, të inspiroj klientin, i cili e gjen veten të rrethuar nga arti dhe bukuria; së dyti, të kënaqi të gjitha kërkesat e klientelës.