PROCESI

“Punimi bëhet me duar, arti me zemër.”

“Sartoria është vendi ku duart dhe zemra punojnë së bashku, hap pas hapi.”

40449314_2185872885016142_5077446256419143680_o.jpg
13116122_1714259775510791_7146095935411278821_o.jpg
Untitled-3
sartoria
1024
kjkjk
previous arrow
next arrow

“Sartoria është vendi ku duart dhe zemra punojnë së bashku, hap pas hapi.”

Në Sartorinë Tirana Bespoke, çdo gjë është e bërë me dorë. Për shembull, nga prerja e copës tek puna e përfunduar, duhen më shumë se 70 orë punë për të bërë xhaketën. Çdo hap i produksionit është i punuar me dorë nga ekspertët artizanal të trajnuar e Tirana Bespoke.